Portret - Kinderen - Familie

Altijd al een mooie print van uw kind op canvas willen hebben of een mooie ingelijste foto van uzelf of de hele familie? Het kan allemaal. Tijdens een opnamesessie van +/- 60 minuten maak ik een serie foto's/portretten van één of meerdere personen, op een nader te bepalen locatie in de schitterende omgeving van Earnewâld en Nationaal Park De Alde Feanen. Een fotoshoot is prima te combineren met een wandeling in Nationaal Park De Alde Feanen! In geval van slecht weer kan de fotoshoot gewoon worden verplaatst naar een andere datum.

Bij u thuis of op een voor u speciale plek kan natuurlijk ook, dan breng ik wel de reistijd en reiskosten in rekening.

U ontvangt alle goede foto's hoge resolutie via wetransfer, daarnaast worden de foto's in een alleen voor u toegankelijke webalbum (met wachtwoord) geplaatst.
De foto's zijn vrij te gebruiken, u kunt zelf bepalen waar u de foto's laat afdrukken. Afdrukken bestellen kan ook via het webalbum, de foto's worden dan door het fotovaklab Profotonet afgedrukt wat garant staat voor de allerbeste kwaliteit. 

Er zijn vele manieren van afdrukken denk bijvoorbeeld aan afdrukken op canvas, op ‘gewoon’ fotopapier, of op het schitterende dibond/acryluxe. Ook is het mogelijk de foto's te bewerken; naar bijv. sepia, zwart-wit of een (retro)kleurbewerking. 

Voorbeelden van familiefotografie: klik hier

tarief

Fotoshoot incl. alle goede foto's in hoge resolutie: € 275,-

Optioneel:
Reistijd € 25,- p/u
Reiskosten: 30 ct/km
Fotobewerkingen: alle foto's ook in sepia, zwart-wit en een retro kleurbewerking: € 40,-


tarieven zijn incl. 21%BTW