Bedrijfsreportages/zakelijke fotografie

Om mooie en bruikbare foto's te maken is overleg de eerste stap. Wat is de bedoeling, waar worden de foto’s voor gebruikt, wat voor stijl, wat moeten de foto’s ‘overbrengen’. Het zijn allemaal vragen die voor elke opdracht verschillend zijn. Ik kom graag een keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de reportage maak ik veel foto’s. Het bruikbare materiaal worden bewerkt ontvangt u in hoge resolutie via wetransfer. De foto's zijn vervolgens vrij te gebruiken De foto’s worden zo bewerkt en opgeslagen dat een professionele drukkerij er goed mee uit de voeten kan. Indien gewenst kan ik de foto's daarnaast ook opslaan en versturen en in een hanteerbaar formaat voor internet, social media etc.

Uiteraard kan ik ook zorg dragen voor prints, opmaak met tekst, reclameborden, folders, flyers en het verdere contact met een eventuele drukkerij verzorgen. 

(zakelijk) portret

Alle sociale media kanalen beginnen met die eerste indruk, je profielfoto. Maar ook voor het smoelenboek op de zaak of de bedrijfswebsite. Overal kom je portretfoto's tegen en overal kom je ook nog steeds een heleboel, hoe zal ik het zeggen, niet hele geweldige portretfoto's tegen. Ik heb professionele mobiele studioflitsers voor binnen zodat ik overal een echte fotostudio kan bouwen en voor buiten (op locatie) werk ik met een losse profoto flitser met afstand bediening op de camera. Zo kan overal en onder alle omstandigheden goede portret foto's maken.  Portretfoto's maken vind ik erg leuk werk. De meest gehoorde opmerking die ik krijg is: 'ik sta echt nooit goed op de foto'. Ik wil graag het tegendeel bewijzen!

Luchtfotografie

Wilt u een luchtfoto van uw bedrijf, projecten, evenmenten of uw huis informeer dan naar de mogelijkheden. Voor verschillende opdrachtgevers vlieg ik regelmatig, soms zijn opdrachten goed te combineren. De foto's worden veelal gemaakt vanuit een Cessna waarin vaak ook plaats is (voor u als opdrachtgever) voor één of twee extra passagiers.

Tarief

Vraag een offerte aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbeelden van verschillende zakelijke opdrachten vindt u hier.

Voorbeelden van luchtfotografie vind u hier.

 

Fonger de Vlas Fotografie werkte o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

          fonger-de-vlas-fotografie-referenties.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-4.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-5.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-6.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-8.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-7.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-9.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-10.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-11.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-14.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-13.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-12.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-15.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-16.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-18.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-19.jpg
          fonger-de-vlas-fotografie-referenties-17.jpg        fonger-de-vlas-fotografie-referenties-20.jpg